Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası açtı. Çalışanların yüzde 80'inin kadınlardan oluşacağı işletmenin açılışına Erzurum Valisi ve Belediye Başkanı katıldı.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı

Ünlü yapımcı ve İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da iş insanı Fatih Melek ile birlikte terlik fabrikası açtı.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 1

500'den fazla kişinin çalışacağı ve istihdam sağlanacak insanların yüzde 80'inin kadınlardan oluşacağı işletmenin, açılış törenine şehrin önde gelen insanları katıldı. 

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 2

ŞEHRİN ÖNDE GELENLERİ KATILDI

Avrupa'nın en büyük eva terlik üreticilerinden biri haline gelen markasının Erzurum'un Ilıca ilçesinde yer alan fabrikası yıllık 12 milyon yüksek üretim kapasitesiyle bölgedeki kadın istihdamına katkı sağlayarak hem iç hem dış pazarda büyük ilgi görüyor.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 3

Fabrikanın açılışına Acun Ilıcalı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Erzurum İl Jandarma Komutanı Metin Düz ve firma sahibi Fatih Melek katıldı.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 4

10 MİLYON ADET ÜRETİM

Birbirinden farklı 200 terlik modeli ile 10 milyon adetten fazla üretim yapan, Türkiye'deki başarısıyla adından söz ettiren markanın ürünleri 10'dan fazla ülkeye de ihraç ediliyor.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 5

Türkiye'de zincir mağazalar ve internet satış kanalları ile ürünlerini müşterilerine ulaştıran marka; erkek, kadın ve çocuk olmak üzere 3 ana grupta üretim yaparak hizmet veriyor.

Yapımcı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da fabrika açtı - Resim : 6

Acun Ilıcalı Erzurum
Dünyaca ünlü oyuncu arabasına Filistin bayrağı astı Cengiz Kurtoğlu’na 1 yıl 9 aya kadar hapis talebi Aras Bulut İynemli'nin Atatürk galasındaki halleri sosyal medyada gündem oldu! 'Rolden çıkamamış' Bakın Beril Talu kaybolmadan önce mağdurları görüp ne yapmış!