Yeliz Yeşilmen yeni bir polemiğin fitilini ateşledi! Deniz Akkaya'ya 'annelik' göndermesi: Herkes taşıyamıyor

Eski manken Deniz Akkaya ve 16 yaşındaki kızı arasında olanlar günlerce gündem olmuştu. A.Ö.'nün koruma altına alınmasının akabinde Akkaya'dan son dakika peş peşe açıklamaları gelmişti. Nişantaşı'nda kameralara yakalanan Yeliz Yeşilmen, konuyla ilgili sert konuştu.

Yeliz Yeşilmen yeni bir polemiğin fitilini ateşledi! Deniz Akkaya'ya 'annelik' göndermesi: Herkes taşıyamıyor
  • Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine fiziksel olarak saldırıp, balkona kilitlediğini iddia etmesiyle gündem olmuştu.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesinin ardından A.Ö. koruma altına alındı.
  • Bir dönem podyumları kavuran manken, iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden dünyaya gelen kızının devlet korumasına alınması ile ilgili, "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" sözleriyle şoke etti.

Yeliz Yeşilmen yeni bir polemiğin fitilini ateşledi! Deniz Akkaya'ya 'annelik' göndermesi: Herkes taşıyamıyor - Resim : 3

"AYRIYIZ AMA ÇOCUKLAR İÇİN BİR ARADAYIZ"

  • Deniz Akkaya, yeni açıklamasında ise "Konuyu sakince aramızda kapatıp, adı ergenlik olan sorunu çözmek için profesyonellerle konuşmaya niyet etmiştim. Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı dava açmak için ikna etmiş. Avukatıma, babamın kızımın velayetini alması için vekalet vereceğini söylemiş" dedi.
  • Yeliz Yeşilmen, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
  • Tarzıyla dikkat çeken oyuncu, "Her şey marka. Nişantaşı ve Bodrum arası bir şey oldu" dedi.
  • Eski eşi Ali Uğur Akbaş ile barıştığı haberlerine, "Hiçbir zaman küsmedik. Ayrıyız ama çocuklar için bir aradayız. Benden vazgeçemez. Karı-koca değiliz ama" açıklamasını yaptı.

Yeliz Yeşilmen yeni bir polemiğin fitilini ateşledi! Deniz Akkaya'ya 'annelik' göndermesi: Herkes taşıyamıyor - Resim : 4

"BASINDAN NEFRET EDİYOR"

  • 13 yaşında kızı olan Yeşilmen, "Boyu beni geçti. 1.75 boyunda, çok hoş. Basından nefret ediyor. Yıldız Tilbe 2, sizi görse saldırır" diye konuştu.
  • Deniz Akkaya'nın kızıyla sorunlar yaşaması hakkında oyuncu şu sözleri söyledi:

"BANA LAF DÜŞMEZ AMA ANNELİĞİ HERKES TAŞIYAMIYOR"

"Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem."

Yeliz Yeşilmen yeni bir polemiğin fitilini ateşledi! Deniz Akkaya'ya 'annelik' göndermesi: Herkes taşıyamıyor - Resim : 7

Mali'yi gören Farah Zeynep 'mal' dedi, Kanal D'den yanıt gecikmedi Hakim davadan çekildi Çağla Şıkel yumurtalıklarını dondurdu 6 yıllık evlilik sona erdi