Yeşilçam'ın efsane ismi Bahar Öztan hayatını kaybetti

Dördüncü kez yakalandığı kolon kanseriyle mücadele eden, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Bahar Öztan, tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın efsane ismi Bahar Öztan hayatını kaybetti

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Bahar Öztan, bu akşam hayatını kaybetti. 61 yaşındaki Öztan, uzun süredir kolon kanseri ile mücadele ediyordu.

Yeşilçam'da 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan Öztan, geçtiğimiz mart ayında daha önce 3 kez yendiği kansere tekrar yakalandığını duyurmuştu.

Yeşilçam'ın efsane ismi Bahar Öztan hayatını kaybetti - Resim : 1

"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak tanınan ve bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında vefat etti. Öztan, "Ortadirek Şaban", "Doktor Civanım", "Yıldızlar da Kayar" ve "Aşk Kapıyı Çalınca"nın da aralarında bulunduğu çok sayıda filmde rol aldı. Gamzeli gülüşü ve sempatik tavrıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Öztan, Yeşilçam'ın en sevilen isimlerinden biri oldu.

Öztan, sadece sinema filmleriyle değil, televizyon dizileriyle de izleyicilerle buluştu. "Perihan Abla", "Yaprak Dökümü", "Aşk-ı Memnu" gibi birçok dizide rol aldı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Bahar Öztan hayatını kaybetti - Resim : 2

Son olarak "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde rol alan Öztan, 2021 yılında kansere yakalandığını açıkladı. Tedavisi devam ederken, bu akşam hayatını kaybetti.

Bahar Öztan'ın ölümü, Türk sineması ve sevenleri için büyük bir kayıp oldu.

BAHAR ÖZTAN'IN HAYATI

1963 yılında Ankara'da doğdu.

1970'lerin sonlarında "Mavi Mavi" filmi ile sinemaya adım attı.

"Hababam Sınıfı", "Neşeli Günler", "Salak Bacanak", "Güler Misin Ağlar Mısın" gibi birçok filmde rol aldı.

Gamzeli gülüşü ve sempatik tavrıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Öztan, Yeşilçam'ın en sevilen isimlerinden biri oldu.

"Perihan Abla", "Yaprak Dökümü", "Aşk-ı Memnu" gibi birçok dizide rol aldı.

2021 yılında kansere yakalandığını açıkladı.

21 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

Sahneden erken inen Cem Yılmaz sebebini açıkladı Yunus Emre ve Aleyna'nın yüzleşmesi Müge Anlı'da skandal olay! Anne damadıyla kaçtı "Senin veremediğin ilgiyi annen verdi" Kan parası teklif edildi mi? Oğlunu kaybeden baba Özer Aci görüşmeyi anlattı