Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır?

Exxen üyelik veya abonelik iptali nasıl yapılır merak ediliyor. Digital platformlardan biri olan Exxen, bugün üyelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı. Bu açıklama sonrasında "Exxen aboneliğimi iptal etmek istiyorum" araması yapılmaya başlandı. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl, nereden yapılır?

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır?

Exxen, yayınlarına 2021 yılında başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından kurulan Exxen platformu, abonelikte 1 milyon sınırını aşmıştı. Daha çok yerli yapımlara yer veren Exxen, bugün üyelik ücretlerine zam yaptı. En düşük reklamlı üyelik 129 TL olunca Exxen abonelik nasıl iptal ediliyor merak edilmeye başlandı. İşte Exxen üyelik iptal yöntemi...

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır? - Resim : 1

EXXEN ÜYELİK/ABONELİK NASIL İPTAL EDİLİR?

Üyelik iptali işlemleriniz için web tarayıcısı üzerinden www.exxen.com adresine üyelik bilgileriniz ile giriş yapın. Sonrasında “Hesap ve Ayarlar > Abonelik Bilgilerim > Abonelik Durumu>Aboneliğimi iptal et butonuna tıklayarak ” iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? 2024 Exxen abonelik iptali nereden yapılır? - Resim : 2

Exxenspor paketine sahipseniz, iptal işlemi yapmak istediğinizde ana paket ve ek paket aboneliklerinizi ayrı ayrı iptal etmeniz gerekmektedir.

Exxen üyelik ücretleri ne kadar oldu? Exxen üyelik ücretlerine ne kadar zam geldi? Ersan Şen ile İsmail Saymaz canlı yayında tartıştı! Saymaz Şen'e parmak salladı! Yayına ara verildi Yayınlanacağı platform belli oldu FOX bu akşam NOW Oluyor!