Habertürk'ten ayrılan Kemal Öztürk'ün yeni adresi Aljazeera oldu

Geçtiğimiz aylarda köşe yazarlığı ve program yorumculuğu yaptığı Habertürk'ten ayrıldığını açıklayan Gazeteci Kemal Öztürk, yeni adresini duyurdu. Öztürk, "Köşe yazarlığı, röportaj ve sahada gazetecilik faaliyetlerimi bundan böyle Arap coğrafyasının en çok okunan online gazetesi ‪aljazeera.net‬ ‘te devam ettireceğim" dedi.

Habertürk'ten ayrılan Kemal Öztürk'ün yeni adresi Aljazeera oldu

Gazeteci Kemal Öztürk, geçtiğimiz Kasım ayında Habertürk ile yollarını ayırdığını duyurmuş, "Habertürk yönetimiyle inandığım fikirleri dile getirme ve çalışma huzuru konularında yaşadığım sıkıntılar yüzünden gruptan ayrılma kararı aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Öztürk yeni adresini de okurlarıyla ve takipçileriyle paylaştı. 

'Kamuoyuna duyuru' başlığıyla bilgi veren Öztürk, "Köşe yazarlığı, röportaj ve sahada gazetecilik faaliyetlerimi bundan böyle Arap coğrafyasının en çok okunan online gazetesi ‪aljazeera.net‬ ‘te devam ettireceğim. Çalışmalarım Arapçaya çevirilerek burada yayınlanacak. İlk makalem ve saha çalışmam dün ve bugün itibariyle yayınlanmaya başlandı" dedi.

İlk makalesinde İsrail-Filistin savaşını ele alan Öztürk, "Dünyada vicdan ayaklanması" başlıklı yazısının linkini de okurlarıyla paylaştı.

Habertürk'ten ayrılan Kemal Öztürk'ün yeni adresi Aljazeera oldu - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

'Dünya Güzelleri' geri dönüyor CNBC-e gün sayıyor Resmi ilan fiyat tarifesine yapılacak zam oranı teklifi kabul edildi Garip sunumlara yenisi eklendi