Instagram'ın ChatGPT muadili özelliği! Artık yapay zeka ile sohbet edebileceksiniz

Instagram'da sohbet ederken konuşmayı ilerletemiyor musunuz? Yapay zekaya soru sormak isterken zorlanıyor musunuz? Canınız sıkıldığında sohbet edecek kimseyi bulamıyor musunuz? İşte Instagram'ın sizlere ilaç gibi gelecek yeni sistemi! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın yeni sistemi chatbot sayesinde tek bir uygulama üzerinden yapay zekayı kullanabilecek, hatta tavsiyeler alabileceksiniz. İşte yeni yapay zeka destekli sistemin özellikleri...

Instagram'ın ChatGPT muadili özelliği! Artık yapay zeka ile sohbet edebileceksiniz

Günümüzde popüler olan sosyal medya uygulaması Instagram, her geçen gün geliştirdiği uygulaması ile farklı uygulamalarda kullanılan tüm özellikleri kendi bünyesinde barındırmaya devam ediyor.

Instagram'ın yapay zeka destekli yeni özelliği ortaya çıktı! ChatGPT'ye benzeyen işlem sistemine artık Instagram üzerinden de erişilebilecek.

Instagram'ın yeni chatbot sistemi
Instagram'ın yeni chatbot sistemi

Kullanıcılar artık Instagram üzerinden yapay zeka ile sohbet edebilecek, sorular sorup tavsiyeler alabilecek. 

30 farklı yapay zeka kişiliği ile sunulacak olan Instagram chatbot ile kullanıcılar istedikleri gibi sohbet edebilecek hatta mesaj yazarken chatbottan yardım alabilecek.

Cumhuriyet Gazetesi'nden skandal: Para karşılığında... Hangi spiker hangi yöneticiyle aşk yaşıyor? Faruk Bildirici'den muhalif TV kanallar hakkında dikkat çeken tespit Şikayet kampanyası başlatılmıştı! Erişim engeli getirildi!