Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü sosyal medya hesabında paylaştı

Yerli ve milli Togg'u teslim alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Nebati, "Heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü sosyal medya hesabında paylaştı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ilk sahiplerini buldu.

İlk teslimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a yapıldı. Teslimat sonrası ilk tur atan Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında bir diğer teslimat da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e yapıldı.

Sürecin başından bu yana yapılan çalışmalarla dikkat çeken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Toog'u makam aracı olarak kullanan ilk bakan olmuştu.

Yerli aracı makam aracı olarak kullanan bakanlardan bir diğeri de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati oldu.

Bakan Nureddin Nebati, Togg'u kullandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Nebati'nin sürüş esnasında çekilen fotoğraflarda makam aracında kullanılan kırmızı plakalı olması dikkat çekti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Hepimizin ortak gururu, yerli ve milli Togg otomobilimizi bugün teslim alarak büyük bir heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz.

 Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü sosyal medya hesabında paylaştı - Resim : 1

Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü sosyal medya hesabında paylaştı - Resim : 2

Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü sosyal medya hesabında paylaştı - Resim : 3

Togg Nureddin Nebati
Togg'un ilk kurbanı Honda Civic oldu Togg'da bir detay daha Tesla Model Y Türkiye fiyatı ne kadar? İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Araç almadan önce bu adımı mutlaka uygulayın