TOGG kredi oranı ne kadar, başvuru şartları nedir?

TOGG kredi detayları araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da TOGG kredi desteği müjdesi verdi. Buna göre araç bedelinin yarısı kadar kredi, 36 ay vade ile düşük vade oranı ile verilecek. Peki, TOGG kredi oranı ne kadar? Hangi bankalara TOGG kredisi verecek? TOGG kredi başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

TOGG kredi oranı ne kadar, başvuru şartları nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan TOGG kredi desteği merak konusu oldu. Vatandaşlar, açıklanan TOGG kredisini nasıl alabileceklerini, hangi bankaların verdiğini ve kredi oranı ne kadar merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracaklar." dedi. TOGG kredi başvuru şartları ve detayları için gözler kamu bankalarından gelecek açıklamalarda...

TOGG KREDİ ORANI NE KADAR?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Binlerce kişinin başvuru yaptığı, kura çekilişi sonrasında şanslı 20 bin kişiye araçlarının teslim edilmeye devam ediliyor.

Manisa'ya Gemlik'teki Togg'un elektrik enerjisi ile ilgili yeni tesisinin temel atma töreninden geldiğini belirten Erdoğan, "Biz durmuyoruz, çalışıyoruz ve kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracaklar. Yani bir puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vadeyle bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar." dedi.

TOGG KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan TOGG kredi desteği sonrasında gözler kamu bankalarına çevrildi. Kamu bankalarından TOGG kredi başvuru şartlarına dair henüz bir açıklama gelmedi.

Togg
Motorinde indirim Otomobil fiyatlarında zam rallisi yeniden başlıyor! Motorine bir indirim daha geliyor Kaza yapan Togg'a ne olacak?