Togg kura çekilişi ne zaman?

Togg T10X modeli için ön sipariş başvuruları bugün sona eriyor. Başvuruların başladığı 7 gün içinde 100 bin sipariş verildi. Bunun üzerine teslim edilecek araç sayısı 12 binden 20 bine yükseltildi. Peki, Togg kura çekilişi ne zaman? Togg T10X ön sipariş başvurusu saat kaçta bitiyor?

Togg kura çekilişi ne zaman?

Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X için ön sipariş başvuruları 16 Mart'ta başlamıştı. Trumore uygulaması ya da Togg web sitesi üzerinden yapılan başvurular bugün sona eriyor. 60 bin lira ön ödeme yapılacak Togg başvurusunda ön sipariş için kura çekilerek hak sahipleri belirlenecek. Peki, Togg kura çekilişi ne zaman? Togg ön sipariş başvurusu saat kaçta bitiyor?

TOGG KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Togg, noter huzurunda gerçekleşecek dijital çekiliş tarihini de bir gün ileriye alarak, 29 Mart olarak belirledi. Togg ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak.

Togg kura çekilişi ne zaman? - Resim : 1

TOGG ÖN SİPARİŞ BAŞVURUSU SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Ön sipariş sürecinde ön ödeme için banka yoluyla e-Cüzdan’a yapılacak transferler, 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00’ye kadar işleme alınacak ve aynı gün saat 22.00’de sipariş sistemi kapanacak.

Togg kura çekilişi ne zaman? - Resim : 2

TESLİM EDİLECEK ARAÇ SAYISI 20 BİNE ÇIKTI!

Togg, T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, 2023 yılı için çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkardı.

Togg kura çekilişi ne zaman? - Resim : 3

20 BİN KİŞİLİK YEDEK LİSTE

Yapılacak kura çekilişi ile 20 bin kişilik asil liste ile birlikte 20 bin kişilik yedek liste oluşturulacak. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecekler.

Togg kura çekilişi ne zaman? - Resim : 4

Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecekler. Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Togg
Togg kura çekilişi ne zaman yapılacak? Togg'a yoğun talep sürmeye devam ediyor İkinci elde satışlar artıyor Motorine zam!