Togg kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Togg kura sonuçları belli oldu. 117 bin kişinin ön sipariş için başvurduğu Togg T10X modeli kura çekilişi canlı yayında yapıldı. Noter huzurunda yapılan Togg kura çekilişi ile 20 bin asil liste ve 20 bin yedek liste hak kazananlar belli oldu. Peki, Togg kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Togg kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Togg kura çekilişi yapıldı ve hak kazananlar isim listesi yayımlandı. Noter huzurunda yapılan Togg kura çekilişi, TRT Haber'den canlı yayınlandı. 117 bin kişi arasında şanslı olan 20 bin asil listenin yanında 20 bin yedek liste belirlendi. İşte Togg T10X kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı...

TOGG KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

T10X için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi http://Togg.com.tr adresinde ve Trumore uygulamasında yayında.

TOGG KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULA

Togg kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? - Resim : 1

Togg'un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak.

Togg kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? - Resim : 2

YEDEK LİSTE NASIL DEVREYE GİRECEK?

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Togg
Bakan Varank, TOGG için biraz daha bekleyecek TOGG T10X'in ilk sahipleri belli oldu Togg kura çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? Togg'da çekiliş bugün