Togg ön sipariş nasıl verilir, ön ödeme ne kadar?

Yerli otomobil Togg, T10X modeli ile görücüye çıktı. Uzun zamandır beklenen Togg, full elektrikli modeli T10X, menzile göre üç farklı fiyata sahip. Togg ön sipariş için belirlenen ön ödeme yapıldıktan sonra çekiliş yapılacak. Peki, Togg ön sipariş nasıl yapılır, ön ödeme ne kadar? Togg çekilişi ne zaman?

Togg ön sipariş nasıl verilir, ön ödeme ne kadar?

Yıllardır beklenen yerli otomobil Togg, ilk modelini tanıttı. T10X modeli, menzile göre üç farklı fiyata sahip. Togg T10X almak isteyen vatandaşlar, belirlenen ön ödeme ücretini yapıp ön siparişini yapabiliyor. Bugün başlayan ön sipariş süreci, yapılacak çekiliş ile sona erecek. Peki, Togg ön sipariş nasıl, nereden yapılır? Togg ön ödeme ücreti ne kadar? Togg çekiliş tarihi nedir? İşte Togg ön sipariş detayları...

TOGG ÖN SİPARİŞ NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 16-27 Mart tarihleri arasında App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

Togg ön sipariş nasıl verilir, ön ödeme ne kadar? - Resim : 1

TOGG ÖN ÖDEME NE KADAR?

Togg ön sipariş sürecinde yapılması gereken ön ödeme bedeli 60 bin lira olarak belirlendi.

TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Togg ön siparişi 16-27 Mart arasında yapılacak. 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak dijital çekilişle ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Togg
Motorine indirim! 15 Mart güncel akaryakıt fiyatları... Togg T10X özellikleri nedir? Togg'un fiyatı belli oldu Togg satışları başlıyor