Dr. Yavuz Dizdar'ın bir günde içtiği su miktarı sunucuyu şaşkına çevirdi

Ezber bozan açıklamaları ile gündemden düşmeyen Doktor Yavuz Dizdar, genç kalmanın yollarını anlatırken herkesi şaşkına çevirdi. Dizdar, kendisinden örnek vererek günlük tükettiği su miktarını açıkladı. Miktarı duyan sunucu ise ne tepki vereceğini bilemeyerek büyük şaşkınlık yaşadı.

Doktor Yavuz Dizdar YouTube’da Aysu Mola’nın sunduğu programa katılarak genç kalmanın sırlarını anlattı.

"2 ÇİĞ KÖFTE DÜRÜM YERİM"

Beslenme alışkanlıklarının tamamen değiştiğini anlatan Dizdar, "Şu gördüğünüz gariban insanda çok düzgün beslenmiyor. Hamur severim yerim. Simit benim sistemimi muhteşem çalıştırıyor. 2 çiğ köfte dürüm yaptırıyorum. 2 tane bundan yiyince olay bitiyor. Köşede börekçi var gider az kıymalı börek yerim. Poğaçada yiyebilirsiniz. Benim bildiğim soğanlı sarımsaklı makarnadır. Benim beslenme ile ilgili düşüncelerim tamamen değişti" dedi.

Dr. Yavuz Dizdar'ın bir günde içtiği su miktarı sunucuyu şaşkına çevirdi - Resim : 1

Dizdar, tüm bunları yapıp genç kalmasının altında yatan sırrın ise 'bol su içmek' ve 'erken yapmak' olduğunu söyledi. 

"BAYILIYORUM SU İÇMEYE LIKIR LIKIR İÇİYORUM"

Doktor Dizdar, sunucuyu şaşkına çeviren günlük içtiği su miktarını ise şöyle açıkladı:

"Ben çok su içiyorum. Günde 10 litre su içerim. Sabah kalkar kalkmaz 1,5 litre su, bir günde ise 10 litreye yakın su içiyorum. Bayılıyorum su içmeye. Lıkır lıkır içiyorum. Siz içemiyorsanız ihtiyacınız yoktur."

Dr. Yavuz Dizdar'ın bir günde içtiği su miktarı sunucuyu şaşkına çevirdi - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Kore Kızılhaçı’ndan Kızılay’a Büyük Destek Güney Kore deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor Elektronik sigaralar daha mı zararsız? DSÖ'den "Asrın Felaketi" açıklaması Hastaneye başvurular yüzde 75 azaldı! Peki sebebi ne?