Sinan Oğan Ankara'da oy kullandı

Sinan Oğan, Ankara'da 13. cumhurbaşkanı seçimlerinde oy verdikten sonra basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Oğan, açıklamasında "Bu seçim bize insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlisidir." diye konuştu.

Bugün Ankara'da oy kullanan Sinan Oğan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oğan'ın açıklamalarında öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Seçim ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Ülkemizde bu seçimin istikrarı getireceğini ümit ediyorum. Bu seçim bize insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlisidir. Bir kez daha burada Sayın Akşener’e yapılan linç kampanyasını kınadığımı, sayın İnce'ye yapılanı kınadığımı, depremzedelere yapılanı kınadığımı, bize dönük yapılanları kınadığımı ifade etmek istiyorum. Bu seçimin diğer seçimlerden farklı olarak linç kültürünün demokrasimiz açısından ne kadar tehlikeli olduğunun görülmesi açısından da farklı olacaktır"