QNB Sigorta’dan Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Kadınlara olan desteğini hayatlarındaki her alanda ve her fırsatta gösteren QNB Sigorta, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor. 4-8 Mart 2024 tarihleri arasında kampanya kapsamındaki ürünleri satın alan 40 yaş altı kadın müşteriler ücretsiz meme ultrasonu, 40 yaş üstü kadın müşteriler ise ücretsiz mamografi veya meme ultrasonu hizmetine sahip oluyorlar.

QNB Sigorta’dan Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

“Bugün, bugünü yaşa” diyerek müşterilerinin gelecekte oluşabilecek sorunlarına şimdiden çözüm sağlayarak her anlarını doyasıya yaşamalarını hedefleyen QNB Sigorta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, kadın sigortalıları için bir kampanya hayata geçirdi. QNB Sigorta’nın Akıllı Hayat Sigortası, Bütçeme Destek Ferdi Kaza Sigortası, Yaşasın Hayat, Acil Destek Hayat Sigortası, Ameliyat Destek Hayat, Bütçeme Destek Hayat Sigortası, İkisi Bir Arada Hayat Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerinde geçerli olacak kampanyadan kadın müşteriler yararlanabilecek.

4-8 Mart 2024 tarihleri arasında kampanya kapsamındaki ürünleri satın alan 40 yaş altı kadın müşteriler ücretsiz meme ultrasonu, 40 yaş üstü kadın müşteriler ise ücretsiz mamografi veya meme ultrasonu hizmetine sahip oluyorlar. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 15 Mart 2024 tarihine kadar “8MART” yazıp 2322’ye göndererek kampanyaya kaydolmaları gerekiyor. Kadın sigortalılar, 8 Nisan - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında randevu alarak tercih ettikleri anlaşmalı sağlık kuruluşunda bu hizmetleri kullanabilecekler.

Bugünlerini rahatça yaşayabilsinler diye sigortalılara verdiği hizmetlerle fark yaratan QNB Sigorta, kadınlara sunduğu ayrıcalıklarla yanlarında olmaya devam edecek.

QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş. Hakkında:

2007 yılında Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş adı ile kurulan şirket, 4 Haziran 2023 tarihinde Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın yüzde 100 iştiraki olarak QNB Sigorta ismiyle faaliyetlerine devam etmeye başlamıştır. Yeni yapılanmasıyla QNB Finansbank'ın gücünü de arkasına alan QNB Sigorta, sigortacılık sektöründe daha etkin adımlar atmayı hedefliyor.

“Bugün, bugünü yaşa” söylemiyle şirket; sağlık, hayat ve bireysel emeklilik sigortası branşlarında bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket “QNB Sigorta, sadece yarın değil şimdi iyi ol, bugün iyi hisset diye var” mesajıyla sadece sigorta teminatlarının talep edildiği zamanlarda değil, önlem almak istenilen tüm anlarda müşterilerinin yanında olacağını vurgulayarak çalışmalarına devam etmektedir. QNB Sigorta, yüzde 67 oranında kadın istihdamı ile sigorta sektöründe kadının güçlendirilmesi konusunda önemli çalışmalara imza atıyor.

Daha fazla bilgi edinmek için qnbsigorta.com’u ziyaret edebilir ya da 0850 222 0 860 numaralı QNB Sigorta Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: haberet.com

5 Milyon Kişi Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası İhtiyaçları için AgeSA’dan BES’te Mobille Hızlı Çözüm Türkiye Hayat Emeklilik’e Bir Kez Daha Müşteri Deneyimi Ödülü Aksigorta’ya ‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ Ödülü