Türkiye Sigorta, Kaskoda Geniş Teminatlarla Güvence Sağlıyor!

Otomobilin bir ihtiyaç olmasının yanı sıra finansal anlamda da değerli bir yatırım aracı haline dönüşmesiyle birlikte; araçları her türlü riske karşı koruma eğilimi de her geçen gün artıyor.

Türkiye Sigorta, Kaskoda Geniş Teminatlarla Güvence Sağlıyor!

Bu durum, doğal olarak kasko ürünlerine olan talebi de artırıyor. Bilindiği üzere; çarpma, çarpışma, hırsızlık ve yangın gibi olaylar kasko poliçelerinde ortak teminat olarak yer alıyor. Son dönemde sıkça duyduğumuz ‘Genişletilmiş Kasko’ terimi ise, söz konusu temel risklere ek olarak ilave teminatlar sunan kasko ürünleri için kullanılıyor.  

Ürün ve hizmetleri ile sektör Türkiye Sigorta’nın Genişletilmiş Kasko Sigortası da; araç sahiplerinin farklılaşan beklentileri ile ihtiyaçlarına cevap veren özel teminatlar içeriyor. Çarpma, çarpışma, çalınma ve yanma gibi ana teminatların yanı sıra; anahtar kaybı neticesinde aracın çalınması ya da kilit mekanizmasının değiştirilmesi, doğal afetler neticesinde oluşan hasarlar, cam servisi, kemirgenlerce verilebilecek zararlar, sigara benzeri yanıklar, yanlış akaryakıt dolumu, yetkili olmayan kişilere araç çektirme sonucu meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlara karşı da poliçede belirtilen limitler dahilinde ek teminatlar sunuluyor.

Türkiye Sigorta, Kaskoda Geniş Teminatlarla Güvence Sağlıyor! - Resim : 1

Türkiye Sigorta’nın Genişletilmiş Kasko Sigortası’nda ayrıca; poliçede belirtilen limitler dahilinde kargaşa ve terör eylemleri, hukuksal koruma, ihtiyari mali mesuliyet, ölüm ve sürekli sakatlık ile ilgili teminatlar yer alıyor. Kiralık araç, özel eşya teminatı, mini onarım ve yardım hizmetleri yine ürünün kapsamında bulunan diğer ek avantajlar arasında.

Aracın çekilmesi ve kurtarılmasından lastik değişimine, kaza ya da arızalanma nedeniyle konaklama ve seyahatten kapı kilit hizmetine, profesyonel sürücü hizmetinden yolculuğa devam edebilmek için kiralık araca kadar pek çok başlığı kapsayan ‘Oto Yardım Hizmetleri’nde,  poliçede belirtilen limitler dahilinde, yedek parça temini ve ulaştırılması da sağlanıyor. Aracın küçük hasarlarını büyük problemlere dönüşmeden çözmeyi amaçlayan ‘Mini Onarım Hizmetleri’ altında ise; boya hasarlı ya da boyasız kaporta göçük düzeltme, boya onarımı ve mini yama, iç döşeme onarımı, leke çıkarma, ön cam ile birlikte plastik tampon ve parça onarımı, ozon ve antibakteriyel sterilizasyon imkânları sunuluyor.

Türkiye Sigorta, Genişletilmiş Kasko ürününün sunduğu zengin teminat yapısıyla; yolların keyfini gönlünce sürmek isteyen araç sahiplerinin yanında…

Siz de Türkiye Sigorta Genişletilmiş Kasko başvurunuzu Türkiye Sigorta Anlaşmalı Acente ve Banka şubelerinden yapabilirsiniz.

Kaynak: haberet.com

Türkiye Sigorta’ya bir kez daha “Harika Bir İş Yeri” sertifikası Anadolu Sigorta, Genç Anadolu Projesiyle 2023 yılında 9 Yeni İş Ortağını Bünyesine Kattı    Allianz Trade İflaslar 2024’te % 8 artacak Türkiye Sigorta’nın hedefi, 2024 yılında sağlıklı ve dengeli büyümek