AK Parti Ankara'dan sandık duyurusu: Oylara sahip çıkmaya hazır mıyız?

Seçimlere sayılı gün kala AK Parti Ankara teşkilatı oylara sahip çıkılması için çağrıda bulunarak isteyen herkesin gözlemci olabileceğini duyurdu.

AK Parti Ankara'dan sandık duyurusu: Oylara sahip çıkmaya hazır mıyız?

Seçime son 4 gün kala AK Parti Ankara teşkilatı 'oylara sahip çıkalım' çağrısı yaptı.

Seçim gecesi sandıkların açılmasıyla oy sayımının takibi için "Oy senin Ankara" diyerek duyuru yapan AK Parti şu ifadeleri kullandı:

"Seçimlerin hakkaniyet ve şeffaflık içinde sonuçlanması, Ankara'nın iradesinin sandığa doğru yansıması ve sandık sonuçlarının dikkat, hassasiyet ve titizlikle takip edilmesi için buradayız. Senin de katkını bekliyoruz... Bu sürecin gönüllü destekçisi, gözlemcisi olabilirsin...Yerin hazır..."

AK Parti Ankara'dan sandık duyurusu: Oylara sahip çıkmaya hazır mıyız? - Resim : 1

Burada gönüllü gözlemciliğe başvuru yapılabilmesi için internet sitesi kuran AK Parti linkini de sosyal medya paylaşımlarına ekledi.

Siteye gitmek için tıklayın...

"ANKARA’NIN HIZLANMASI İÇİN BEN DE VARIM GÖNÜLLÜYÜM!"

'Yerel seçimler gönüllülere çağrı' metninde seçim gecesi desteğe ihtiyaç duyulan birimler şu şekilde açıklandı:

"31 Mart 2024 Pazar Günü Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başındayız. Bu süreçte her bir vatandaşımız sorumluluk almak, görev üstlenmek ve “desteğim sizinle” demek için bizlere başvuruyor. Bu başvurular, bizlerin “gerçek belediyeciliğe” olan inancını diri tutuyor, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor.

AK Parti Ankara'dan sandık duyurusu: Oylara sahip çıkmaya hazır mıyız? - Resim : 2

Bu süreçte katkınızı daha somutlaştırmak ve planlamak için ………… tarihleri arasında aşağıda numaraları bulunan ilçe başkanlıklarımıza müracaat edebilir, desteğinizi gösterebilirsiniz.

Şoförlü araç desteği
Hasta veyahut engelli seçmen taşıma desteği
Görevlilere kumanya desteği
Müşahit desteği
Uzmanlık ve avukat desteği"

AK Parti Ankara'dan sandık duyurusu: Oylara sahip çıkmaya hazır mıyız? - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

İstanbul'da CHP'nin bölünmüşlüğünü gösteren afiş hareketi Yine Halk TV yine algı Osman Nuri Kabaktepe'den 'Özgür Özel' iddiası Özgür Özel Akşener'e sert çıktı