Astrolog Nihan Urel'den bomba Ekrem İmamoğlu sözleri: Devlet başkanı olması imkansız

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Buket Aydın, Raft YouTube kanalında her hafta birbirinden özel konuklarla 'Buket Aydın Soruyor' programına devam ediyor. Bu haftanın konuğu, tahminleri tek tek çıkan astrolog Nihan Urel oldu. Ekonomiden, ABD seçimlerine pek çok meselenin ele alındığı programda Urel'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili tahminleri siyaset gündemine oturdu. Urel, İmamoğlu'nun İstanbul ile çok uyumlu olduğunu fakat devlet başkanı olmasının imkansız olduğunu söyledi.

  • Buket Aydın, Raft YouTube kanalında her hafta 'Buket Aydın Soruyor' adlı programda alanında uzman isimlerle bir araya geliyor.
  • Bu haftanın konuğu ise tahminleriyle astrolog dünyasına altını yazdıran Nihan Urel oldu.
  • ABD seçimleri, Türkiye ekonomisi, siyaset tahminlerini paylaşan Nihan Urel'den İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba tahminler geldi.

VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

  • Nihan Urel'e, Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın "Ekrem İmamoğlu'nun haritasına hiç baktınız mı bakma fırsatınız oldu mu?" diye sordu.

Astrolog Nihan Urel'den bomba Ekrem İmamoğlu sözleri: Devlet başkanı olması imkansız - Resim : 1

"İBB BAŞKANI OLMADAN DAHA ADAYKEN DAHA BAKTIM VE OLACAĞINI DA SÖYLEMİŞTİM"

  • Urel, İmamoğlu'nun haritasına baktığını ve bu haritanın Türkiye'de siyasi ilk harita olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:
"Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanı olmadan daha adayken daha baktım ve olacağını da söylemiştim. Ve daha o videoda 2024'ün Mart'ında Ekrem İmamoğlu'nun yıldızını tekrar parlayacağını söylemiştim. Evet Ekrem İmamoğlu'nun haritasına baktım. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'la örtüşen çok ciddi bir haritası var.

Astrolog Nihan Urel'den bomba Ekrem İmamoğlu sözleri: Devlet başkanı olması imkansız - Resim : 2

"DEVLET BAŞKANI OLMA İHTİMALİ YOK"

  • Urel, Ekrem İmamoğlu'nun açıkladığı doğum günü ve saati doğruysa devlet başkanı olmasının imkansız olduğunu söyledi.
  • Şimdiye kadar İmamoğlu ile ilgili tüm öngörülerinin çıktığını belirten Urel, iddialı konuştu ve "Ekrem İmam devlet başkanı olma ihtimali yok. Astroloji varsa Ekrem İmamoğlu'nun doğum tarihi, saati doğruysa olamaz. İstanbul'la birebir örtüşen bir haritası var. Ama Türkiye Cumhuriyeti'yle alakası olan bir haritası yok" dedi.

Astrolog Nihan Urel'den bomba Ekrem İmamoğlu sözleri: Devlet başkanı olması imkansız - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

AK Parti'de yeni iletişim modeli! Daha görünür olacak Saadet ile Gelecek Partileri'nden "Abdullah Gül" iddialarına yalanlama Özgür Özel: Erdoğan'ın "Hazmedemedi" sözlerini üzerime almıyorum Cumhur İttifakı'nda çatlak var mı?