CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyaretinde subliminal mesaj

Geçtiğimiz haftalarda "siyaseti bırakmadım, her gün vatandaşlarla ve ziyarete gelenlerle görüşüyorum" şeklinde açıklamalarda bulunan CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Ostim’de bulunan Yıldız Oto Sanayi Sitesi'nde bir oto tamircinin kahvaltı sofrasına oturdu. Kılıçdaroğlu'nun arkasında yer alan sözler dikkat çekti. İşte detaylar...

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyaretinde subliminal mesaj
  • CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretlerine başladı.
  • Geçtiğimiz hafta "Siyaseti bırakmadım. Her gün vatandaşlarla, ziyarete gelenlerle görüşüyorum. Belli konularda daha derinlikli düşünmeye zamanım var" diyen Kılıçdaroğlu bugün Ankara'da esnafla kahvaltı yaptı.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyaretinde subliminal mesaj - Resim : 1

  • Ankara Ostim’de bulunan Yıldız Oto Sanayi Sitesi'nde bir oto tamircinin kahvaltı sofrasına oturan Kılıçdaroğlu, çay simit eşliğinde esnafla sohbet etti.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnaf ziyaretinde subliminal mesaj - Resim : 2

SUBLİMİNAL MESAJ

  • Medyaya servis edilen görüntülerde Kemal Kılıçdaoğlu'nun oturduğu taburenin arkasındaki sözde yazan "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz" notu sosyal medyada gündem oldu.
  • Sosyal medyada sözün, mevcut CHP yönetimine ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme olarak yapıldığı yönünde yorumlar geldi.
CHP Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ekrem İmamoğlu
CHP Lütfü Savaş'ı değiştirse de kaybediyor CHP'de bomba iddia! Hatay için o isme teklif gitti Özgür Özel adayları yapay zekayla belirlediklerini söyledi CHP'nin seçim şarkısı paylaşıldı: Lütfü Savaş yok