Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da Bodrum Belediye Başkan adayı ile görüşmesini Buket Aydın değerlendirdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun ile İstanbul'da bir görüşme yapması dikkat çekti. Katıldığı canlı yayında, eline geçen fotoğrafla birlikte konuyu değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "Murat Kurum, her adayı ağırlamıyor. İmamoğlu, bu adayı bizzat gösteriyor ve 3 meclis üyesini o işaret ediyor" dedi.

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun ile İstanbul'da bir görüşme yaptı.
  • Eline geçen fotoğrafı canlı yayında gösteren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, konuyu değerlendirdi.
  • Aydın, "Murat Kurum, İstanbul'da olan her adayı ağırlamıyor. Ben onları görmüyorum. Özel bir buluşma gerçekleştirdiler. Bizzat Bodrum'da Tosun'un aday olmasını İmamoğlu istiyor. Verdiği 3 ismin de meclis üyesi olmasını istiyor. İBB adayı mıdır, CHP Genel Başkanı mıdır, belli değil. Resmen CHP'nin kalesi olan alanları dizayn ediyor. Kendi adaylarını yerleştiriyor. CHP'lilerden de çok büyük bir tepki var. Bu fotoğrafı bana gönderen kişi CHP'li" dedi.
YRP, Abdurrahman Akyüz'ü disipline sevk etti CHP'de 'deste deste para' skandalı! Yeni görüntülerde sürükleme detayı dikkat çekti AK Parti'ye rekor katılım TİP'in Hatay kararı belli oldu