İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu'na sert çıkış: Kazanalım diye ağzımı açmadım, korktular

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra dağılan 6'lı masada yer alan İYİ Parti'de istifalar peş peşe sürüyor. Yerel seçimlere kendi başına girme kararı alan partide gerilim yükselirken Meral Akşener'den İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert bir çıkış geldi. Akşener, İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Kazanalım diye ağzımı açmadım. Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi, beni değil milletin isteğini kabul etmediler.” dedi.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak'ta, partisince bir otelde düzenlenen teşkilat buluşmasına katıldı. Akşener, burada son zamanlarda partide meydana gelen gelişmeler ile ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu'na sert çıkış: Kazanalım diye ağzımı açmadım, korktular - Resim : 1

  • Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıklarını koymamasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Akşener, zehir zemberek sözler söyledi. 

İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu'na sert çıkış: Kazanalım diye ağzımı açmadım, korktular - Resim : 2

  • İYİ Parti Lideri Meral Akşener ilk kez Ekrem İmamoğlu’nu uyardı.
  • Akşener konuşmasında şunları söyledi:
Meral Akşener: Dün bir aydınlanma yaşadım, Sayın Erdoğan bilir. İmamoğlu da öğrenecek. Ben, sayın Erdoğan hapse giderken oradaydım. Çoluğu çocuğu ile ilgilenen bendim. Evinin önünde polis noktası kaldırıldığında oradaydım. Ama en ağır hakaretleri işiten ben oldum. Aynı şekilde Saraçhane'ye 2'nci kere gittim. Bugün sövenler, o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ama kazanana kadar ağzımı açmadım. O masaya götürdüm, masadan kovuldum. Ama ikisi de (Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş) korkup, milletin isteğini kabul etmediler.
İYİ Parti Lideri Akşener'den İmamoğlu'na sert çıkış: Kazanalım diye ağzımı açmadım, korktular - Resim : 3
Muhammet Gür
  • Öte yandan Akşener, toplantıda, partisinin 2024 yerel seçimlerinde Uşak'ta belediye başkanı adaylarının Muhammet Gür olduğunu açıkladı.
İYİ Parti İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) İstanbul Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Meral Akşener
Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli? Turgut Altınok hayatı ve siyasi kariyeri Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan dönüşü kritik açıklamalar Meral Akşener'den sert çıkış: Partimize operasyon var, varsın buyursunlar, idmanlıyım