İmamoğlu'nun arkadaşı Portakal CHP'deki son kulis bilgisini paylaştı: Kılıçdaroğlu bırakıyor mu?

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Görevine devam edeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları gelirken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun okul arkadaşı Fatih Portakal, CHP'deki son kulis bilgisini paylaştı.

İmamoğlu'nun arkadaşı Portakal CHP'deki son kulis bilgisini paylaştı: Kılıçdaroğlu bırakıyor mu?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimi Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, kazanırken 13. Cumhurbaşkanı seçildi.

6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha seçimlerden yenilgiyle ayrılırken, CHP'de hareketli günler yaşanmaya başladı.

Kılıçdaroğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada 'devam' mesajı verirken, sosyal medyadan ve muhalif isimlerden bu karara tepki yağdı. 

İMAMOĞLU İLE KILIÇAROĞLU GÖRÜŞECEK
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu perşembe akşamı CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

İMAMOĞLU'NUN ARKADAŞI KULİS BİLGİSİNİ PAYLAŞTI

FOX TV'den ayrılıp Sözcü TV'de CHP yandaşlığı yapan Fatih Portakal bu akşam Sözcü TV ekranlarında Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılacak görüşmeyle ilgili kulis bilgisi paylaştı.

Portakal, "İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında bir pürüz mü var? yoksa anlaşılmış bir durum mu var? Bana bilgi veren kişi "Önemli bir MYK olacak. Bu MYK'da eğer İmamoğlu'na yakın isimler yer alacak olursa İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında bir anlaşma sağlanmıştır. Bu onun göstergesi olacak. Gökhan Günaydın bu isimlerden birisi. Bir kaç isim daha var. Cumartesi günü ona bakacağız. Yeni MYK'da İmamoğlu'na yakın isimler varsa gelecekte CHP'nin başında olacak kişinin İmamoğlu olduğunu anlayabiliriz. Bu anlaşmanın ürünüdür dedi." ifadelerini kullandı.

KEMAL BEYCİĞİM BIRAKMANIZ GEREKİYOR
Portakal ayrıca Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi için bir kez daha seslendi. Portakal, "Yeni dönemde Bülent Tezcan, Ali Mahir Başarır, Ali Öztunç grup başkanvekili olarak görev yapacaklar. Özgür Özel'e sorumluluk düşüyor. Çünkü genel başkan Meclis'te değil milletvekili de değil. Özel oradaki en yüksek rütbedeki kişi olacak. Herkes merak ediyor. Kılıçdaroğlu gidecek mi gitmeyecek mi? diye. Bir süre daha görevine devam edecek gibi görünüyor ama Kemal Beyciğim bırakmanız gerekiyor. Yani daha kaç kere söylemeliyiz ama gerçekten siz çevrenizdeki siyasetçileri değil sokağın sesini dinlerseniz daha iyi edersiniz gibi geliyor. Son karar tabi sizin." dedi.

İmamoğlu ve Yavaş'a 'Edi ile Büdü' benzetmesi Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşecek CHP'den İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısına yanıt! Nail Olpak kimdir, kaç yaşında, nereli?