Kılıçdaroğlu'ndan rakibi Özgür Özel'e: Keşke burada anlattıklarını yüzüme karşı söyleseydin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 38. Olağan Kurultayı'nda yarıştığı rakibi Özgür Özel'in konuşmasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Özel'in konuşmasında yaptığı eleştirilere cevaben, "Keşke burada anlattıklarını uzun süredir beraber çalışıyoruz, yüzüme karşı söyleseydin" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan rakibi Özgür Özel'e: Keşke burada anlattıklarını yüzüme karşı söyleseydin

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı, Ankara'da gerçekleşti. Saat 10.00'da başlayan Kurultay'da Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel yarıştı. 

Kılıçdaroğlu'ndan rakibi Özgür Özel'e: Keşke burada anlattıklarını yüzüme karşı söyleseydin - Resim : 1

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kurultay esnasında bir kez daha konuşma yapmayacağını açıklasa da Özgür Özel'in sözlerinde kendisini eleştirmesi üzerine kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan rakibi Özgür Özel'e: Keşke burada anlattıklarını yüzüme karşı söyleseydin - Resim : 2

"KEŞKE YÜZÜME SÖYLESEYDİN"

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in söylediklerine cevaben, "Uzun yıllardır beraber çalışıyoruz. Eğer uzun yıllardır beraber çalışıyorsak ve CHP'nin bir dış politika danışma kurulu olduğunu bilmiyorsa bir arkadaşımız ve o dış politika danışma kurulunda iki genel başkanımızın da yer almasını bilmiyorsa oraya bir soru işareti koymak zorundayım. Dış politika konusunda hem büyükelçilik yapmış arkadaşımız hem uzun süre danışmanlığımı yaptı. Evet listeye koydum ve seçilmedi. Örgüt izin vermedi. Örgütün PM'ye seçmediği bir büyükelçiyi hangi gerekçe ile MYK'ya taşıyacağım. Eleştiriye açığım, benim kadar eleştiriye açık hiç kimse yoktur. Parti Meclisi'nde beni eleştirenin asla sözünü kesmem, dinlerim. Keşke burada anlattıklarını uzun süredir beraber çalışıyoruz, yüzüme karşı söyleseydin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan rakibi Özgür Özel'e: Keşke burada anlattıklarını yüzüme karşı söyleseydin - Resim : 3

CHP Kemal Kılıçdaroğlu
Haberet’ten kurultay detayı: Tribünler boşaldı! Bülent Kuşoğlu: Kemal Bey kazanacak! 'Özgür Özel çok rahat' AK Gençlik 81 İl'de Saystop diyerek sokakta!