Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk'tan kent lokantası eleştirisi

Liberal Demokrat Parti'nin ilk Genel Başkanı Besim Tibuk katıldığı bir yayında İBB'nin seçim sürecinde de çokça tartışılan kent lokantalarını farklı bir açıdan değerlendirdi. Belediye başkanlarının asıl görevinin şehrin değerini arttıracak projeler olduğunu ifade eden Tibuk, "Böyle saçma şey olabilir mi? İBB o zaman kasap da açsın, bakkal da açsın" dedi.

  • Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk, konuk olduğu Milliyetçi Odak'ın YouTube yayınında İBB'nin kent lokantalarını eleştirdi.
Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk'tan kent lokantası eleştirisi - Resim : 1
Besim Tibuk
  • AK Parti döneminde hayata geçen, 2019 yerel seçimlerinin ardından CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun sürdürdüğü 'kent lokantaları' projesinin belediyecilik hizmetleri kapsamına girmediğini savunan Tibuk İBB yönetimini eleştirdi.

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk'tan kent lokantası eleştirisi - Resim : 2

"İŞ ÇIĞIRINDAN ÇIKAR"

  • Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Tibuk, "Belediyeciler eğer fakir halkı doyuracağız diye görev edinirlerse iş çığırından çıkar. Mesela İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 tane kent lokantası açmış" dedi.

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk'tan kent lokantası eleştirisi - Resim : 3

"KASAP AÇSIN, BAKKAL AÇSIN"

  • Daha sonra bu tür hizmetlerin kent lokantasıyla sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Tibuk, kinaye yaparak "Ben İstanbul Belediyesi'ne teklif ediyorum; kasap açsın ucuz et vermek için, bakkal açsın. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Bütün bunları o yapsın abi, madem öyle. Belediyenin asli görevi fakir fukarayı doyurmak değil şehri değerli kılmaktır, bunun için gereken hizmeti yapmaktır. Fakirleri doyurmak devletin görevidir."

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk'tan kent lokantası eleştirisi - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Siyasette böcek gerilimi! AK Parti Milletvekili sert konuştu Eski AK Partili isim şehir hastanesindeki fiyatları eleştirdi CHP'li başkandan olay yaratacak 'böcek' iddiası' AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail ve ABD'ye uyarı