Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu: Amaçları ikna etmek değil, imha etmek!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanlığı yardımcılığına dair açıklamalarda bulundu. İnce, "Gültekin Uysal'ı, Ali Babacan'ı ve Ahmet Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapıyor. Partide nezaketen de olsa bir şey konuşması gerekirdi. Amaçları ikna etmek değil, imha etmek." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu: Amaçları ikna etmek değil, imha etmek!

14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, seçimlere dair tartışmalar da sürüyor. Bu süreçte anlaşmaları beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından bir anlaşma sağlanamaması vatandaşların aklına "Teklif gitti mi? Gittiyse neden kabul etmedi?" gibi sorular getiriyor. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu: Amaçları ikna etmek değil, imha etmek! - Resim : 1

"Muharrem İnce'ye teklif gitti mi" tartışması sürüyor. CHP kanadı Muharrem İnce'ye teklif getirdiğini öne sürerken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bu iddiaları yalanladı. Odatv'ye konuşan Muharrem İnce CHP içinde bir grubun partinin kapısından bile geçmesini istemediğini belirterek bu kliğin hesabının başarısızlık halinde partiyi ele geçirmek olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasındaki görüşmede uzlaşma sağlanamadı.

Kılıçdaroğlu, toplantıdan farklı bir zamanda İnce'ye bir teklif yapıldığını söyledi. Muharrem İnce ise iddiaları yalanladı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye bu durum soruldu. Odatv'ye konuşan ince çarpıcı bir açıklama yaptı.

CHP içindeki bir grubun kendisini istemediğini belirten İnce "Bunlar bırakın daveti kapının önünden geçmemi bile istemiyorlar" dedi.

CHP içindeki bir grubun olası seçim başarısızlığı ve Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesi durumunda hesap içinde olduğunu vurgulayan Muharrem İnce "Amaçları seçimlerde başarısız olunması halinde CHP'yi ele geçirmek" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI" MESAJI
Öte yandan akşam saatlerinde Tv100 ekranlarında Ece Üner'in canlı yayınına bağlanan Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı yardımcılığına dair açıklamalarda bulundu.
İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu, Gültekin Uysal'ı, Ali Babacan'ı ve Ahmet Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapıyor. Partide nezaketen de olsa bir şey konuşması gerekirdi." diyen İnce "Amaçları ikna etmek değil, imha etmek. Ama ben imha olmayacağım." dedi.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Muharrem İnce
Bakan Kurum'dan seçim açıklaması: Depremzedeler bizi bekliyor Son dakika! AK Parti'den DSP'ye sürpriz ziyaret! MHP Muğla milletvekili adayı Özlem Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? MHP listeyi YSK'ya teslim etti