Muharrem İnce kimi hedef aldı? Haberet'e özel açıklamalar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, gündem olan 'Aferin Türkiye'ye diyecekler' sözlerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den cevap geldi. Haberet'e konuşan İnce, bakın neler söyledi...

Muharrem İnce kimi hedef aldı? Haberet'e özel açıklamalar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" için Halk TV canlı yayınında yaptığı yorumlara tepkiler sürüyor...Babacan'ın "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek" sözlerine siyasi isimlerden de cevap geldi.

"AFERİN TÜRKİYE'YE ŞUNA BAK DİYECEKLER"
Yurtdışında bir haberinin yayınlandığını söyleyen Babacan, "İspanyol Gazetesi'ne buradaki şeylerin hepsini anlattım. 'Zor değil mi?' dediler. 'Zor ama yapacağız' dedim. Avrupa'dan da bakacaklar ve hayranlıkla diyecekler ki 'Aferin Türkiye'ye. Şuna bak' diyecekler" ifadelerini kullanmıştı.

Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Siyaset, Avrupa’dan aferin almak için değil vatandaştan aferin almak için yapılır." dedi.

MUHARREM İNCE HABERET'E KONUŞTU: AVRUPA'DAN AFERİN ALMAK NE DEMEK
Haberet'e konuşan Muharrem İnce , "Böyle bir şey olabilir mi? Avrupa'dan aferin almak ne demek? Millet aferin demeli" dedi.

Kaynak: haberet.com

Muharrem İnce
Meral Akşener: Yolsuzlukta ve israfta birinci lige çıktık Meclis Genel Kurulu'nda toplantı yeter sayısı bulunamadı Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin gözaltına alındı Çavuşoğlu'ndan İsveç'in NATO üyeliği açıklaması