Ordu'da karşılaşan rakip partilerin belediye başkan adayları tahterevalliye bindi

Ordu'da görenleri gülümseten bir olay yaşandı. Saadet Partisi'nin ve Demokrat Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayları parkta karşılaşınca tahterevalliye bindi. İşte o anlar...

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Adaylar alanlarda seçmenlerle buluşuyor, vaatlerini ve projelerini anlatıyor. Zaman zaman siyaset arenasında tansiyon yükselse de, rakipler arasında latif diyaloglar da görmek mümkün.

Ordu'da karşılaşan rakip partilerin belediye başkan adayları tahterevalliye bindi - Resim : 1

RAKİP ADAYLAR TAHTEREVALLİYE BİNDİ

Ordu'da, Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, bir parkta karşılaşıp tahterevalliye bindi.

772 bin nüfuslu büyükşehirde belediye başkan adayı olan Çelebioğlu ile Duyar'ın tahterevallide sallandığı o anlar gülümsetti.

Ordu'da karşılaşan rakip partilerin belediye başkan adayları tahterevalliye bindi - Resim : 2

HALİT DUYAR: "OYLAR TARTILMAYA BAŞLADI"

Saadet Partili Halit Duyar, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Oylar tartılmaya başladı" ifadelerini kullandı.

DEM Partili Beştaş CHP'ye verdikleri desteği itiraf etti 'DEM Parti, CHP ile 'kent uzlaşısı'ndan memnun değil' İmamoğlu Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem açılışına katılmadı Nedim Şener'den İBB'ye 'Ayasofya' tepkisi