Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu; Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor

Saadet Partisi'nde bir dönem sona eriyor, parti seçime gidiyor. Gelecek Partisi ile grup kuran Saadet Partisi bugünkü TBMM Grup Toplantısı'nda kongre tarihini açıklayarak, daha önce sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu'nun aday olmayacağını bir kez daha duyurdu.

Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu; Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya, TBMM'de Saadet Partisi'nin grup toplantısında konuştu.

Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu; Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor - Resim : 1

"SAYIN KARAMOLLAOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya, partisinin 30 Haziran'da kongreye gideceğini açıklayarak şunları kaydetti:

"Bu vesileyle 1969 yılından önce Erbakan Hocamız ile tanıştığı günden bu yana Milli Görüş davasına dört elle sarılan, bu dava yolunda bir milim şaşmadan bugünlere kadar gelen ve genel başkanlığı üstlendiği günden bu yana da Saadet Partimizin, Türkiye siyasetinde yeniden aktör olarak ortaya çıkmasını sağlayan değerli Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu'na huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu; Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor - Resim : 2

"İKTİDARA OLMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM"

Elbette biliyoruz ki bizler sadece görevde olduğumuz süre içerisinde değil, son nefesimize kadar bu aziz milletimize hizmet etme yolunda bir adım dahi geri kalmayacağız. Sayın Genel Başkanımız, her ne kadar genel başkanlığı bırakacağına karar vermişse de bundan sonra seçilecek genel başkanımız, Genel İdare Kurulumuz, il ve ilçe başkanlarımızın da önünde en fazla çalışan ve Saadet Partisi'nin bir an önce iktidara gelmesi için çalışacağından asla ama asla şüphemiz yoktur."

Kaynak: DHA

Kritik anlaşmalara imza atıldı CHP'li başkan akrabalarını belediye başkan yardımcısı yaptı İYİ Parti'den CHP'ye geçen Bahadır Erdem kimdir, kaç yaşında, nereli? Özel-Bahçeli görüşmesi başladı