Son Dakika: İyi Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Akşener, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ın, Adana Büyükşehir Belediyesi için adayları olduğunu ifade etti.

Son Dakika: İyi Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
  • 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için partiler adaylarını açıklarken, İYİ Parti de bugün Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.
  • Adana'da, bugün büyükşehir ve ilçelerin belediye başkan adaylarını ilan edeceklerini hatırlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ın, Adana Büyükşehir Belediyesi için adayları olduğunu ifade etti.

Son Dakika: İyi Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu - Resim : 1

  • Ayyüce Türkeş Taş'ın, Adana'nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacağını dile getiren Akşener, şunları kaydetti:

"Gerçekten olacak. Yani milletvekilliğinin tam tadını çıkaramadan, belediye başkanlığı gibi ağır sorumluluk, bir ağır görev seni bekliyor. Hiç üzerinde tartışmadan, yani partisi adına, milletimiz adına, Adana'ya duyduğu sevgi adına 'baş üstüne' dedi. Seçileceğine Allah şahidimdir, kalpten inanıyorum. Genel Başkanınız olarak ne gerekiyorsa yapacağımı, burada hepinizin huzurunda söylemek istiyorum."

Adana İYİ Parti
Özel, DEM Parti'nin 'şeffaflık' talebini kabul etti CHP Sözcüsünden 'Lütfü Savaş' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi kabul etti MHP'den sürpriz aday: Efsane Vali'nin oğlu başkanlık için çalışacak