Temel Karamollaoğlu'ndan özeleştiri: Bunlar acemilik oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim süreciyle ilgili itiraflarda bulundu. Özeleştiri yapan Karamollaoğlu, "Mitinge gidiyoruz, 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. 2-3 kişi konuşur, 7-10 değil" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri hakkında bomba itiraflarda bulundu. TV5 canlı yayına katılan Karamollaoğlu, Millet İttifakı'ndaki 6 parti olarak hedeflerine ulaşamadıklarını ve kendi hataları olduğunu belirtti. İşte özeleştiriler...

Temel Karamollaoğlu'ndan özeleştiri: Bunlar acemilik oldu - Resim : 1

"YÜZDE 56'YI YAKALAMA ŞANSIMIZ VARDI"

Hedeflerine ulaşamadıklarını belirten Karamollaoğlu, "Seçimlerde istediğimiz sonucu alamadık. Bizim beklentimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çoğunluğu sağlamaktı, sağlayamadık. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar, politikalar gösteriyordu ki, hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçiminde yüzde 56'ları yakalama şansımı vardı. Fakat son dönemdeki karışıklık..." ifadelerini kullandı."

Temel Karamollaoğlu'ndan özeleştiri: Bunlar acemilik oldu - Resim : 2

"DAHA DİSİPLİNLİ MİTİNG YAPMALIYDIK"

6 partinin genel başkanlarının yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da yardımcı olduğunu belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Tüm genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı adayı oldular. Bunun yanına belediye başkanları da getirildi. Bizim belediye başkanlarına karşı içimizde bir husumet yok ama biz bir mitinge gidiyoruz, 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. Hiçbir zaman böyle bir şey yapılmamalı. Daha disiplinli, daha düzgün mitingler yapmalıydık. 2 kişi, 3 kişi konuşur ya, 7 kişi konuşur mu, 10 kişi konuşur mu? Onun için eksikliklerimiz, yanlışlarımız oldu. Böyle bir neticeyle karşılaştık."

Temel Karamollaoğlu'ndan özeleştiri: Bunlar acemilik oldu - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimi CHP Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Meral Akşener İYİ Parti
Hamza Dağ İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Malazgirt Zaferi'nin 952. yıldönümünde Malazgirt'e gitti Yoldan geçen kadınlar "değişim" diyor Kılıçdaroğlu'nu bombalayan Akşener: Yerel seçimlerde kendi adaylarımızı çıkaracağız