TİP'in Çankaya adayı Değirmenci'den ilginç vaat: Vegan festivali düzenleyeceğim

Türkiye İşçi Partisi'nin Çankaya Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Gazeteci İrfan Değirmenci, Bitki Temelli Antlaşma'yı imzaladı. Değirmenci, Çankaya'dan belediye başkanı olarak seçildiği taktirde vegan festivali düzenleyeceğini söyledi.

TİP'in Çankaya adayı Değirmenci'den ilginç vaat: Vegan festivali düzenleyeceğim
  • 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.
  • Türkiye İşçi Partisi'nin Çankaya'dan Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Gazeteci İrfan Değirmenci ilginç bir vaatte bulundu.
  • Değirmenci, Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde vegan partisi düzenleyeceğini söyledi.

TİP'in Çankaya adayı Değirmenci'den ilginç vaat: Vegan festivali düzenleyeceğim - Resim : 1

VEGAN FESTİVALİ SÖZÜ VERDİ

  • Animal Save Türkiye grubu, TİP Ankara adayı Değirmenci ile görüştü.
  • Bitki Temelli Antlaşma'yı imzalayan Değirmenci, belediye başkanı olduğu takdirde Ankara’da büyük bir vegan festival düzenlemeyi istediklerini belirtti.

TİP'in Çankaya adayı Değirmenci'den ilginç vaat: Vegan festivali düzenleyeceğim - Resim : 2

  • Çankaya Belediyesi'nin işlettiği büfelerde vegan seçeneklerin artırılması hatta vegan bir büfenin işletilmesi konusuna da sıcak baktığını belirten Değirmenci, belediyenin düzenlediği kültürel etkinliklerde halkın veganlık hakkında bilgilendirilmesine yönelik organizasyonlara yer vermeyi planladıklarını belirtti.

TİP'in Çankaya adayı Değirmenci'den ilginç vaat: Vegan festivali düzenleyeceğim - Resim : 3

"HAVAİ FİŞEKLERİN KULLANIMINA SON VERECEĞİM"

  • Belediye başkanı seçilir seçilmez ilk hayata geçireceği uygulamalardan birinin havai fişeklerin kullanımını sona erdirmek olduğunu söyleyen Değirmenci, kendi yaşamında da değişime adım atmak niyetinde olduğunu aktardı.
Erbakan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı gün aynı saatte 10 km uzaklıkta miting 650 bin kişi Büyük İstanbul Mitingi'nde AK Parti'den Yeniden Refah'a gol Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemek için koltuk değnekleriyle geldi