Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..."

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra flaş açıklamalar yapan Burak Yılmaz'a Aboubakar'dan cevap geldi. Yılmaz, Kamerunlu golcünün parasını alamadığı için sakatlık numarası yaptığını ifade etti. Aboubakar, Burak Yılmaz'ın bu sözlerine ilk kez yanıt verdi.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..."
  • Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş'ta görevi devralan Burak Yılmaz, alınan başarısız sonuçların ardından siyah-beyazlı takımdan ayrıldı.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 1

  • Ayrılığı sonrası yaptığı açıklamalar ise camiada bomba etkisi yarattı. Yılmaz'ın Aboubakar sözleri tartışma yaratırken, Kamerunlu golcüden cevap gecikmedi.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 2

  • Kamerunlu golcü; Bodo Glimt, Gaziantep FK, Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakırken, Yılmaz'ın iddiası ortalığı karıştırdı.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 3

  • Genç antrenör, Aboubakar hakkında şu ifadeleri kullandı: Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 4

  • Hürriyet'in haberine göre, Yılmaz'ın sözlerine ilk kez cevap veren Aboubakar ise şöyle konuştu: Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 5

  • Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 6

  • Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunspor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim.

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a cevap! "Beni haksız yere suçlayanlara..." - Resim : 7

Beşiktaş JK
Beşiktaş hazırlık maçında Sakaryaspor'u yendi Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı Emre Akbaba sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı! Millilerin Almanya zaferi ve Galler sınavı!