Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! TFF inceleme başlattı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı Türkiye'nin gündemine oturdu. Maçın berabere bitmesi durumunda; Ankaraspor play-off'u, Nazilli Belediyespor ise ligde kalmayı garantileyecekti. Müsabaka 0-0 sona ererken, iki takımın şut bile çekmemesi olay oldu. Türkiye'nin konuştuğu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! TFF inceleme başlattı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki Ankaraspor-Nazilli Belediyespor arasında oynanan maç sıra dışı bir karşılaşma oldu.

Ankaraspor'un play-off'u garantilemesi, Nazilli Belediyespor'un ise ligde kalması için iki takıma da 1'er puan yetiyordu.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! TFF inceleme başlattı - Resim : 1

TFF'nin YouTube sayfasından yayınlanan müsabaka golsüz eşitlikle sona ererken, maçın istatistikleri Türkiye'nin gündemine oturdu.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! TFF inceleme başlattı - Resim : 2

İki takım maçta hiç şut atmazken, 2 kez korner kullanıldı. Mücadelede sarı ya da kırmızı kart çıkmazken Ankaraspor 10 faul, Nazilli Belediyespor ise 5 faul yaptı.

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ARAŞTIRMA TALEP ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz karşılaşmanın incelenmesini talep etti.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! TFF inceleme başlattı - Resim : 3

Maçın takipçisi olacağını ifade eden Yavuzyılmaz şu açıklamayı yaptı: Bugün 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım.

Maçın berabere bitmesi sonrasında;

*Ankaraspor play-off oynamayı garantiledi
*Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi
*Zonguldak Kömürspor küme düştü

TFF İNCELEME BAŞLATTI!

Türkiye'nin konuştuğu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı.

Şike iddiaları üzerine harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu yapacağı incelemede iddiaları doğrular nitelikte bulgulara ulaşırsa dosya Etik Kurulu'na sevk edilecek ve yasal süreç başlayacak.

Fatih Terim çıldırdı telefonunu kırdı İsmail Yüksek'ten EURO 2024 öncesi kötü haber Süper Ligin bitimine kaç hafta kaldı? İşte Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kalan maçları Şampiyonluk şansı zora girdi