Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa...

Şampiyonlar Ligi finaline yükselen Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'i büyük bir tehlike bekliyor. Madrid kupayı kazansa bile milli yıldızımızın hayallerine kavuşamayabilir. İşte detaylar...

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa...

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Milli gururumuz Arda da finale çıkmanın sevinici yaşadı ancak genç yıldızı bekleyen bir tehlike var.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 1

ARDA FİNALDE SÜRE ALMAK ZORUNDA

Bu sezon Süper Kupa ve La Liga'da şampiyonluk kupasını kaldıran Arda, kariyerine Devler Ligi kupasını da eklemek istiyor.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 2

Fakat 19 yaşındaki futbolcu bunu başarabilmek için finalde en azından 1 dakika süre almak zorunda. Real Madrid kupayı kazansa bile Arda'nın mutlaka süre alması gerekiyor.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 3

UEFA'nın 2022 yılında çıkardığı kurala göre futbolcular kazanılan kupa ve madalyalarda hak sahibi olabilmek için o turnuvada en az 1 dakika oynamak zorunda.

Bu sezon Devler Ligi'nde sahneye çıkamayan Arda'nın finalde boy göstermesi gerekiyor. Ancelotti genç oyuncuya dakika vermezse Şampiyonlar Ligi'ni Real Madrid'in kazanması durumunda Arda madalya alamayacak.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 4

2022'DE 2 REAL MADRID OYUNCUSU KURALA TAKILDI!

Bu kurula daha önce Lunin ve Isco takılmıştı. Real Madrid'in 2022'de kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından sahada madalya alan 2 futbolcunun şampiyonlukları geçersiz sayılmıştı.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 5

UEFA, Lunin ve Isco'nun Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmadığını duyurmuş ve maçlarında süre almadıkları için madalyalarını geçersiz saymıştı.

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi şoku! Finalde oynamazsa ne madalya ne kupa... - Resim : 6

Süper Lig'de 3 kulüp PFDK'lık oldu Sivaslı Manaj'ın talipleri artıyor Premier Lig'de yılın oyuncusu adayları belli oldu 12 yıl önce kaçak link arıyordu! Joselu Madrid'i finale taşıdı