Arsenal Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Arsenal, Premier Lig'de Cumartesi günü geç saatlerde başlayacak karşılaşmada Emirates Stadyumu'nda Newcastle United'ı ağırlıyor. Liderden beş puan uzak olan Arsenal, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki Arsenal Newcastle maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın canlı yayın kanal bilgisi, kadrolar, muhtemel ilk 11'ler haberimizde.

Arsenal Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

İngiltere Premier Ligin 26. haftasında üçüncü sıradaki Arsenal'in konuğu Newcastle United. Arsenal, 55 puanla 2. sırada yer alırken Newcastle 37 puana sahip ve 8. sırada. Ligi yakından takip edenler Arsenal Newcastle maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte takımlara dair bilgiler, muhtemel ilk 11'ler...

ARSENAL NEWCASTLE UNITED MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Premier Ligde bu hafta Arsenal ile Newcastle United, Emirates Stadında karşılaşacak. Ligin 26. haftasında Londra'daki maçın başlama saati TSİ 23.00. Arsenal Newcastle maçı beIN Sports kanalından, TOD uygulamasında ve beIN Connect internet yayınından izlenebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Arsenal: Raya (GK) — White, Saliba, Gabriel, Kiwior — Odegaard, Rice, Havertz — Saka, Jesus, Martinelli.

Newcastle: Dubravka (GK) — Trippier, Schar, Botman, Burn — Longstaff, Guimaraes, Miley — Almiron, Isak, Gordon.

Süper Kupa hazırlıkları sürüyor Kayseri'den müthiş geri dönüş Bournemouth Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United Fulham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?