Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice...

Avrupa'dan transfer haberleri... Arsenal, Premier Lig ekibi West Ham United'ın yıldız orta saha oyuncusu Declan Rice'ı 120 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. İşte rekorlar kıran transferin detayları...

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, rekor bir transfere imza attı. Jurrien Timber ve Kai Havertz'in ardından kadroya yeni katılan 3.isim Declan Rice oldu.

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice... - Resim : 1
Kai Havertz

Londra ekibi, West Ham United'dan Declan Rice'ı 120 milyon euro karşılığında kadroya kattığını açıkladı. Kulüp, İngiliz oyuncu ile uzun süreli bir kontrat imzaladı.

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice... - Resim : 2
Declan Rice

Rice, 120 milyon euro'luk fiyat etiketi ile birlikte en pahalı İngiliz transfer rekorunu Jack Grealish'in (117.5 milyon euro) elinden aldı. 24 yaşındaki yıldız, ayrıca Arsenal tarihinin en fazla bonservis bedeli ile transfer edilen oyuncusu oldu.

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice... - Resim : 3

DECLAN RİCE KİMDİR?

1999 doğumlu olan ön libero oyuncusu, altyapısından yetiştiği West Ham takımıyla çıktığı 278 maça 15 gol ve 14 asist sığdırdı. Burada, Uefa Konferans Ligi kupasını kazandı.

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice... - Resim : 4

22 Mart 2019 tarihinde ilk kez İngiltere Milli Takımı formasını giyen yıldız, burada çıktığı 43 maçta 3 gol kaydetti. 

Arsenal'dan rekor transfer: Declan Rice... - Resim : 5

İngiltere Premier Lig Arsenal Chelsea
Son dakika... Halil Dervişoğlu için transfer çalımı Nate Sestina Fenerbahçe Beko'da Sertaç Şanlı sağlık kontrolünden geçti Arda Güler'e Madrid'de yoğun ilgi