Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, seçimli olağanüstü kongrede yeniden başkan adayı olacağına dair çıkan haberleri bir kez daha yalanladı. Yıldırım, "Ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım." dedi.

Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi

Fenerbahçe'de son dönemde peş peşe alınan kötü sonuçlar ve kaçan kupalar gözleri bir kez daha seçime çevirdi.

Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi - Resim : 1

Saadettin Saran göreve talip olduğunu açıklarken, Ali Koç'un aday olmaması durumunda seçime gireceğini ifade etti.

GÖZLER AZİZ YILDIRIM'A ÇEVRİLDİ

Camia ise Ali Koç'un kararını bekliyor. Ancak son dönemde sık sık gündeme gelen bir başka konu da Aziz Yıldırım'ın adaylığı.

Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi - Resim : 2

Daha önce yaptığı açıklamada aday olması durumunda bizzat bunu duyuracağını ifade eden Yıldırım, bir kez daha aynı ifadeleri kullandı.

Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi - Resim : 3

Aziz Yıldırım şu açıklamayı yaptı: Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Aziz Yıldırım'dan bir adaylık açıklaması daha! İddialara cevap verdi - Resim : 4

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.

 

Fenerbahçe
Real Madrid Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ataman 3 farklı takımla 6. kez Dörtlü Final'de Sofiane Feghouli'ye 5 maç ceza NBA'de yılın savunmacısı Gobert