Bodo Glimt Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Bodo/Glimt BJK maçı şifresiz mi, hangi kanalda, TV8,5'ta mı?

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D grubu 3. maçında Bodo/Glimt takımına konuk olacak. Beşiktaş, grupta 1 puanla 3. sırada yer alıyor. Bodo Glimt takımı da 1 puana sahip, son sırada yer alıyor. Peki, Bodo/Glimt Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Bodo/Glimt Beşiktaş maçı hangi kanalda mı, şifresiz mi, TV8,5'ta mı?

Bodo Glimt Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Bodo/Glimt BJK maçı şifresiz mi, hangi kanalda, TV8,5'ta mı?

UEFA Konferans Ligi D grubunda olan Beşiktaş, 3. hafta maçında Norveç ekibi Bodo/Glimt'e konuk oluyor. Bu akşam oynanacak Bodo Glimt Beşiktaş maçı, siyah beyazlılar açısından büyük önem taşıyor. Merak edilen ise Bodo Glimt Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı, TV8,5'ta mı, saat kaçta başlayacak?

BODO GLIMT BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Aspmyra Stadı'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak. Sırp hakem Nenad Minakovic'in yöneteceği Bodo Glimt-Beşiktaş maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

BODO GLIMT BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Bu akşam Exxen'den yayınlanacak Bodo Glimt Beşiktaş maçı şifresiz izlenebilir. Bunun için Exxen'in yeni üyelerine verdiği 14 günlük ücretsiz denemesinden yararlanabilirsiniz.

BODO GLİMT-BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER:

Bodo Glimt: Haykin, Björtuft, Wembangomo, Bjorkan, Moe, Erlykke, Saltnes, Berg, Zugelj, Pellegrino, Moumbagna

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Aboubakar

 

Beşiktaş
Fenerbahçe - Ludogorets maçı EXXEN şifresiz nasıl izlenir? Yasa dışı bahsin cezası 10 ay men! Cumhuriyetin 100. yılında Super Formula'da yarışacak "Icardi'yi neredeyse ameliyat edecektik"