Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Panathinaikos ile İsrail temsilcisi Maccabi Playtika arasındaki Euroleague maçının ardından tehdit edilen Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, Ataman'a siyonistlerin tehditlerine karşı destek oldu.

Euroleague play-off çeyrek final serisinin dün oynanan ikinci maçında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 1

Ataman maçın ardından Maccabi cephesinden birinin kendisini, 'İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' diyerek tehdit ettiğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 2

Ataman bu kişiye, "Ben Ergin Ataman'ım. Panathinaikos'un hocasıyım. Türkiye Milli Takımı'nın hocasıyım. Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." diyerek tokat gibi bir cevap verdiğin ifade etmişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 3

Panathinaikos'un yanı sıra A Milli Basketbol Takımımızın da başantrenörü olan Ataman'a Türkiye'den destek yağarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçmiş olsun telefonu açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 4

Siyonistlerin tehditlerine boyun eğmeyen Ataman'a AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu da desteklerini açıkladı.

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve spor camiamızın değerli bir üyesi olan Sayın Ergin Ataman'a yönelik saldırganlığı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi başarıyla temsil eden Ergin hocamızı her türlü saldırganlığa karşı destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 5

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 6

Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Ergin Ataman'a destek verdi.

TBF'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman'a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil eden hocamıza tam destek verdiğimizi belirtiyor, kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu - Resim : 7

Kırhan Yılmaz yeni rekorlar peşinde Hulkenberg önce Sauber sonra Audi için yarışacak Bakan Bak'tan Ergin Ataman'a destek Son 5 yılın derbi canavarı! Zirvede hangi takım var?