Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda

6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. O isimlerden biri 17 yaşındaki Muhammed Emin Özkan'dı. Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi ile özdeşleşen Özkan'ın babası, takımdan ayrılacağı konuşulan İtalyan yıldız için duygulandıran bir veda paylaşımı yaptı.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda

6 Şubat tarihinde gerçekleşen, 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. O isimlerden biri de 17 yaşındaki bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Emin Özkan'dı.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 1
Emin Özkan'ın yaptığı o video

ZANİOLO İLE ÖZDEŞLEŞMİŞTİ

Emin Özkan hayatını kaybetmeden önce, Zaniolo'nun Galatasaray'a transferinin konuşulması vesilesiyle onun için bir video hazırlamıştı. Yaşamını yitirdikten sonra sosyal medyada oldukça paylaşılan o video yürekleri burkmuştu.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 2

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a transfer olduktan sonra yayınlanan tanıtım videosunda Muhammed Emin Özkan'a da yer verilmişti. Forma numarası da onun adına 17 olarak belirlenmişti.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 3

İtalyan yıldız, Emin Özkan'ın babası Doğan Özkan ile de bir araya gelmişti. Zaniolo'nun iç sahada attığı ilk golün ardından, bütün Galatasaray taraftarları hep bir ağızdan Muhammed Emin Özkan'ın adını anmıştı.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 4

BABASINDAN VEDA PAYLAŞIMI

İtalyan yıldızın adı, bugünlerde sıkça transfer dedikodularında geçiyor. Resmi açıklama gelmese de İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olması artık an meselesi.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 5

Bu vesileyle Muhammed Emin Özkan'ın babası Doğan Özkan, oğlunun adı ile özdeşleşen İtalyan yıldız için sosyal medyadan bir veda paylaşımı yaptı. Çok fazla etkileşim alan o gönderi, yürekleri burktu.

Depremde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasından Zaniolo'ya veda - Resim : 6
O veda paylaşımı
Galatasaray italya
Ampute sporcuya tepki çeken hediye Rico Lewis 2028'e kadar Manchester City'de Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas kimdir? Eski NFL oyuncusu trafik kazasında öldü