Devlet Bahçeli Fatih Karagümrük rozeti taktı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin Fatih Karagümrük rozeti takması dikkatlerden kaçmadı.

Devlet Bahçeli Fatih Karagümrük rozeti taktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'nin yakasındaki Fatih Karagümrük rozeti ise dikkat çekti. Süper Lig ekiplerinden Karagümrük hafta sonu lider Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Devlet Bahçeli Fatih Karagümrük rozeti taktı - Resim : 1

Bilindiği gibi Bahçeli, daha önce gönül verdiği Beşiktaş'ı bırakarak Fatih Karagümrük taraftarı olmuştu.
6 Şubat depremleri sonrası tribünlerde hükümeti istifaya çağıran sloganlar atılmış, Beşiktaş tribünleri de bu sloganlara eşlik etmişti.

Bahçeli, Beşiktaş-Antalyaspor maçında "istifa" sloganlarının atılmasının ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrılmıştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyleydi: Afet sonrası futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur.

Bugün oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız, Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır.

Devlet Bahçeli Fatih Karagümrük rozeti taktı - Resim : 2

Avrupa'nın kralı açık ara Kane F.Bahçe taraftarı G.Saray deplasmanına alınacak G.Saray lige döndü farkını gösterdi Türkiye Paris kotasını 67'ye yükseltti