Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor...

Kariyerinin başında yetenekleriyle Türk futbolunda iz bırakacağı izlenimi veren Emre Mor, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Dortmund'a imza atmasıyla adından söz ettiren 26 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde tutunamadı. Daha sonra kulüp kulüp gezen Mor; Galatasaray ve Fenerbahçe tecrübelerinde de istenen form grafiğini yakalayamadı. Emre Mor, sarı-lacivertli kulüpten ayrılıp Adana Demirspor'un yolunu tutacak.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor...

Genç yaşta gösterdiği performansla herkesi heyecanlandıran ve Nordsjaelland'dan Dortmund'a imza atan Emre Mor, büyük yıldız olacak beklentilerini bir türlü karşılayamadı.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 1

Alman ekibinde tutunamayan ve rotasını Celta Vigo'ya çeviren Mor, İspanya'da da başarılı olamadı ancak Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da bir şans daha buldu.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 2

Galatasaray macerası da istediği gibi gitmeyince önce Olympiakos'a daha sonra ise yine Süper Lig'e döndü ve Karagümrük'le anlaştı.

İstanbul temsilcisinde performansı biraz yükselince yeniden göze girdi ve Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.
Ancak Emre Mor Fenerbahçe'de de yıldız seviyesine çıkmayı başaramadı. Milli futbolcunun yeni durağı ise Adana Demirspor olacak.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 3

Yıldızlarla dolu bir takım kuran sarı-lacivertli takımda ikinci planda kalan Emre, UEFA'ya bildiriken Konferans Ligi kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Emre için bizzat devreye girdi. Fenerbahçe'yle yapılan görüşmede oyuncunun bonservisle takıma kazandırılması adına teklif yapıldı.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 4

Ancak sarı-lacivertliler, oyuncuyu bonservisle bırakmadı. Adana Demirspor da bunun üzerine kiralık seçeneğini masaya koydu. Fenerbahçe, Emre ile ilgili kararını kısa süre içinde verecek ve genç oyuncu Adana Demirspor'a 1 yıllık imzayı atacak.

26 YAŞINDA 8. TAKIMINA İMZA ATACAK

Genç yaşta Dortmund'a imza atan Emre Mor, henüz 26 yaşında olmasına rağmen kariyerinin 8. takımına imza atmaya hazırlanıyor.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 5

Emre daha önce; Nordsjaelland, Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olympiakos, Karagümrük ve Fenerbahçe formaları giydi.

Emre Mor Fenerbahçe'de de tutunamadı! Yeni takımı Adana Demirspor... - Resim : 6

Adana Demirspor'a imza atması durumunda kariyerinin 8. takımına imza atmış olacak.

 

Fenerbahçe Galatasaray Adana Demirspor
Beşiktaş'ın yeni transferi Bailly sakatlandı Fatih Doğan: Terim, Sergen ve Avcı, Kuntz’un üzerinde baskı oluşturuyor "Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan bir maç oldu" Trabzon Onuachu'nun maliyetini açıkladı