Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Seçil Erzan hakkında konuştu

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve takımın sol beki Caner Erkin, canlı yayında soruları yanıtladı. Turan, "fon dolandırıcılığı" davasında sanık olan Seçil Erzan hakkında, "Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Sonuç olarak içeride hapiste sıkıntı çekiyor" dedi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Seçil Erzan hakkında konuştu
  • Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcusu Caner Erkin, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı.
  • Turan, "fon dolandırıcılığı" davasında sanık olan Seçil Erzan hakkında ilk kez konuştu.

"NOLURSA OLSUN KADINDIR"

  • Arda Turan, "Bodrum’da bir şey yoktu. Ben hiçbir şey yapmadım. Bizde hiçbir şey yapmadık. Bir akşam öncesinde taraftarları otelimizde ağırladık. Çiçek verdiler. Gayet iyi bir ortamım vardı. Hakem kardeşimiz de iyi bir maç yönetmedi. İnsanlar maalesef çileden çıkarttı. Hem İsmet abiye sorsanız hem bana sorsanız aynı fikirdeyiz. En ufak bir şeyde yine Seçil Erzan ki Seçil Erzan’a ben kendi stadımda bile laf söylenmesini istemem. Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Sonuç olarak içeride hapiste sıkıntı çekiyor. Öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler falan yok." ifadelerini kullandı.
Başkanlık konusunda konuştu 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı Olimpiyat meşalesini yakacak Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması