Fatih Karagümrük Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? F. Karagümrük Trabzonspor ZTK maçı canlı yayın!

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ile Türkiye Kupasında ikinci finalist bu akşam belli oluyor. İlk maçı Trabzonspor, 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş'ın finalde rakibini belirleyecek maçın başlama saati ve canlı yayın kanalı araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fatih Karagümrük Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? F. Karagümrük Trabzonspor ZTK maçı canlı yayın!

Ziraat Türkiye Kupasında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor, yarı final ikinci maçında bu akşam karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-2 kazanan Trabzonspor, sahaya avantajlı olarak çıkacak. Fatih Karagümrük ise ilk defa finale çıkmak için sahaya çıkıyor. Peki, Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayını...

FATİH KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

VavaCars Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma Aspor'dan canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR'DA HEDEF 10. KUPA

Karadeniz ekibi, bugüne kadar 15 kez final oynadığı kupada 9 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

En son 2019-2020 sezonunda finalde Alanyaspor'u 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaşan bordo-mavililer, 3 sezon aradan sonra bu başarıyı tekrarlayarak 10. kez kupayı müzesine getirmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibi, bugüne dek ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor'a finalde üstünlük sağlayarak Türkiye Kupası'nı kazandı.

MUHTEMEL 11'LERİ

F. Karagümrük: Sirigu, Veseli, Koray, Ceccherini, Rohden, Can Keleş, Eysseric, Levent, Mendes, Kourbelis, Markao

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Vişça, Fountas, Onuachu

Fenerbahçe Final Four için Monaco'da: İşte maçın saati, canlı yayın kanalı Konferans Ligi'nde hangi takımlar finale çıkacak? Avrupa Ligi'nde finalistler belli oluyor Celtics ve Thunder 1-0 öne geçtiler