Fatih Terim takımının galibiyetinden sonra EURO 2004'teki durumu bir kez daha yaşadı

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Yunanistan Şampiyonluk Grubu maçında deplasmanda Lamia'yı 5-0'lık skorla mağlup etti. Son 6 maçında 5 galibiyet alan Panathinaikos, 71 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturdu. Ayrıca Terim, maçtan sonra yapılan röportaj öncesi geçmiş yıllarda yaşadığı çok benzer bir olayı tekrardan yaşadı.

Fatih Terim takımının galibiyetinden sonra EURO 2004'teki durumu bir kez daha yaşadı
  • Yunanistan Şampiyonluk Grubu 32. hafta mücadelesinde Lamia ile Panathinaikos karşı karşıya geldi.
  • Athanasios Diakos Stadyumu'nda oynanan müsabakayı konuk ekip Panathinaikos 5-0'lık farklı bir skorla kazandı.
  • Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, 23. dakikada Benjamin Verbic'in golüyle öne geçti. Tasos Bakasetas, 45. dakikada farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarının skorunu belirledi.
  • Fotis Ioannidis, 54. dakikada skoru 3-0'a getirdi. Bakasetas, 57. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Ioannidis, 61. dakikada maçın skorunu belirledi.
  • Son 6 maçında 5 galibiyet alan Panathinaikos, 71 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturdu. Ligdeki son 6 maçını puansız kapatan Lamia, 34 puanda kaldı.,

EURO 2004'TEKİ DURUMU YAŞADI

  • Ayrıca Terim, EURO 2004 sırasında yaptığı bir canlı yayında yaşadığı düşme olayının bir benzerini Lamia maçından sonra yaşadı. Fatih Terim, "Merak etme. Bizim yanımızdakiler devrilmez" dedi.

Sivas kafilesi açıklandı Tarihinde ilk kez üçüncü lige düştü Eski Süper Lig ekibi amatöre düştü Başakşehir evinde Rizespor'a şans tanımadı