Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz haftada oynanan Trabzonspor maçındaki taraftar olayları hakkında açıklamalarda bulundu. 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi ihtimalleri de değerlendiren Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz haftada oynanan olaylı Trabzonspor maçının ardından kulübü 2 Nisan tarihinde kongreye davet etmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu - Resim : 1

  • Tarihi kongre öncesi Ali Koç, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu - Resim : 2

  • İhtimalleri değerlendiren Koç, "Kredilerimiz için bankalarla da görüşeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde.. Fakat bu kongrede netleşecek" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu - Resim : 3

  • Sözlerine devam eden Ali Koç, "Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem. Fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki tarihi kongre öncesi 3 seçeneği masaya sundu - Resim : 4

17 Yaş Altı Dünya Kupası'nın kura çekimi yapıldı Salih'in yerine Salih geliyor! Ali Koç'tan kongre üyelerine çağrı "Borçsuz başarıya giden Trabzonspor olacak"