Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB-BJK derbisi canlı şifresiz nasıl izlenir? Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi, bugün futbolseverlerin gündeminde. Süper Ligin 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Lider ile puan farkı dörde yükselen Fenerbahçe, daha fazla puan kaybı yaşamamak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta başlıyor? Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte FB BJK derbisi muhtemel ilk 11'leri, canlı yayın bilgisi...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB-BJK derbisi canlı şifresiz nasıl izlenir? Muhtemel ilk 11'ler

Süper Ligde bu akşam gözler Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde olacak. Galatasaray ile puan farkı dörde çıkan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet istiyor. Kadıköy'de oynanacak karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı şifresiz nasıl izlenir araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte dev derbiye dair detaylar...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, yarın Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki derbi müsabakasında sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Derbi beIN Sports 1 kanalından, TOD uygulamasından, beIN Connect internet üzerinden canlı izlenebilecek. 

REKABETTE 359. RANDEVU

28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0'lık galibiyetiyle başlayan 100 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısı bakımından üstünlüğü bulunuyor. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 134, Beşiktaş ise 127 galibiyet aldı. 97 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Rekabette Fenerbahçe 497 kez fileleri havalandırdı, Beşiktaş ise 456 gol kaydetti.

FENERBAHÇE'DE TEK EKSİK

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bir oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Jayden Oosterwolde, derbide forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte 4 futbolcu, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Jonas Svensson'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Bakhtiyor Zaynutdinov, Serkan Emrecan Terzi ve Tayfur Bingöl, müsabakada görev yapamayacak.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB-BJK derbisi canlı şifresiz nasıl izlenir? Muhtemel ilk 11'ler - Resim : 1

SERDAR TOPRAKTEPE'NİN 6. MAÇI

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisiyle Serdar Topraktepe yönetiminde 6. maçını oynayacak.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon teknik sorumlu Topraktepe ile Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda 5 müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmaların 3'ünü kazanan Beşiktaş, 1'inde berabere kaldı, 1'inden ise mağlubiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER 

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Tadic, Szymanski (Mert Hakan Yandaş), Dzeko.

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih.

Okan Buruk: Şampiyon olmak istiyoruz Ancelotti duyurdu: Arda Güler takımda kalacak mı? İlk 11'de çıktığı maçta Arda Güler'den gol Galatasaray 3 golle kazandı