Fenerbahçe Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? FB BJK derbi biletleri satış tarihi

Süper Lig'de bu hafta gözler Fenerbahçe Beşiktaş derbisine odaklandı. 34. Haftadaki kritik derbi öncesinde maçı stattan izlemek isteyenler Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkacak merak ediyor. İşte FB BJK derbi maçı bilet satış tarihi...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? FB BJK derbi biletleri satış tarihi

Süper ligin 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk edecek. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkı dört puana çıktı. Şampiyonluk mücadelesinde kritik bir maç olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak konusu da merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa sunulacak? 

Fenerbahçe Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? FB BJK derbi biletleri satış tarihi - Resim : 1

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Süper Ligin 34. haftasındaki Fenerbahçe Beşiktaş maçı, 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda 19.00'da başlayacak FB - BJK derbisi beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? FB BJK derbi biletleri satış tarihi - Resim : 2

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu cumartesi Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Derbi günü yaklaşırken maçın biletlerinin ne zaman satışa çıkacağına dair açıklama henüz yapılmadı. Konuya dair yapılacak açıklama ile haberimiz güncellenecektir. 

Arsenal'dan Chelsea'ye ağır tokat Ataman'ın Pana'sı Maccabi'ye yenildi İtalya Kupası'nda Juventus finale yükseldi Monaco Fenerbahçe Beko basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?