Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Olympiakos ile Konferans Ligi yarı finali için rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Yunanistan'da oynanan ilk maçta sarı lacivertliler, 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup olmuştu. Peki, Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos'u konuk edecek. İlk maçı Olympiakos 3-2 kazanmıştı. Fenerbahçe, taraftar desteği ile Avrupa'da Konferans Ligi yarı finaline kalmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

FENERBAHÇE OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde, evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile 18 Nisan Perşembe günü karşılaşacak. Ülker Stadında saat 22.00'de başlayacak maçı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Karşılaşma Exxen'de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a 3-2 kaybetmişti. Rövanş maçında Fenerbahçe'nin 1 faklı galip gelmesi durumunda ise maç uzatmalara gidecek. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmaz ve yarı finale gidecek olan takım belirlenemezse seri penaltı atışlarına geçilecek ve yarı finalist penaltı atışları ile belirlenecek.

Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

Fenerbahçe'nin evinde oynanacak olan rövanş maçında en az 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. 2-0 veya 2 farklı tüm diğer skorlarda Fenerbahçe direkt turu geçerek yarı finalde mücadele edecek olan taraf olacak.

Maçın berabere bitmesi durumunda turu geçen taraf Olympiakos olacak.

Trabzonspor'un stoperleri kayıp Alperen Şengün NBA'de göz kamaştırdı Filenin Sultanları'nın geniş kadrosu belli oldu "Türkiye yüzmede dünya ülkelerine örnek bir ülke"