Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal...

Devre arası transfer döneminde orta saha takviyesi yapacak olan Fenerbahçe ve Galatasaray, milli yıldız Salih Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor. İki dev deneyimli futbolcu için karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal...
  • A Milli Takım ve Borussia Dortmund'ın orta saha oyuncusu Salih Özcan'ın Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer gündemine girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal... - Resim : 1

  • Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Okan Buruk'un da İsmail Kartal'ın da istediği, mevcut piyasa değeri 13 milyon euro olan Salih için iki takım da devre arasında hamle yapabilir.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal... - Resim : 2

  • Dortmund'da bu sezon 11 maça çıkan milli futbolcu, yerli statüsünde de oynayacağı için ezeli rakiplerin iştahını kabartıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal... - Resim : 3

  • Köln'ün altyapısından yetişen, Temmuz 2022'de 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Alman takımıyla Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Salih Özcan savaşı! Okan Buruk ve İsmail Kartal... - Resim : 4

Galatasaray Fenerbahçe
Ndombele Okan Buruk'un gözüne girdi! Devre arasında... Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galler Türkiye muhtemel ilk 11'ler Alperen'in 30 sayısı yetmedi! Warriors Rockets'ı devirdi Milliler Galler'de bir ilkin peşinde! Tarihi maç...