Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı

Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok senaryonun konuşacağı Olağanüstü Genel Kurul bugün Ülker Stadyumu'nda toplandı. Taraftarlar, stada giren oyunculara, teknik adam İsmail Kartal'a ve Ali Koç'a sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı
  • Fenerbahçe Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul öncesi başkan Ali Koç ve futbol A takımının teknik direktörü İsmail Kartal, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na geldi.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı - Resim : 1

  • Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle futbol A takımı teknik direktörü İsmail Kartal, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde alana giriş yaptı.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı - Resim : 2

  • Koç ve Kartal'a, futbolculardan Bright Osayi-Samuel ve Ferdi Kadıoğlu da eşlik etti. Osayi Samuel'ın kongreye katılması, camiada birlik ve beraberlik mesajlarına da vesile oldu. 

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı - Resim : 3

  • Fenerbahçe Kongre üyeleri ise başkan Ali Koç'a büyük bir jestte bulundu. Fenerbahçe tribünleri, "Yolu sen çizdin birlikte yürüyeceğiz sonsuza kadar" ifadelerinin yer aldığı koreografi yaptı.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul yapılıyor! Futbolcular, teknik direktör ve Ali Koç stada giriş yaptı - Resim : 4

UEFA'dan Gamze Durmuş Pakkan'a görev Ajax köstebeklik yapan ismi kovdu Gizem Özer Avrupa şampiyonluğu istiyor Kerem'e İtalyan kancası! 15 milyon euro...